Hønshuset

Lyden av haner som galer hører med i en gardsbarnehage, mener hanene som bor der!

Nå er vi høner og haner ute i bur og koser oss. Buret  er irett med gjerde til barnehagen, og vi ser at barna kommer og ser på oss hver dag. Av og til må vi som haner gale litt for å vise at det er vi som er sjefene og bestemmer. Nå er det så passe varmt at vi ute hele tiden.

En  gang i oktober skal vi inn i høne- og hanehuset i siloen til Bjarte. Da får alle som vil komme inn på besøk til oss der og plukke egg. Tenk så kjekt å få være med på det. Noen ganger er eggene varme fremdeles. Det er spennende å få kjenne.
Av eggene kan det lages mye godt som: eggerøre, arme riddere, pannekaker, eller  koke de og ha på skivene.

Jammen kjekt å være høner og haner i Vasshus gardsbarnehage.

Vasshus Gardsbarnehage

Stangelandsveien 51